Una de les estrenes destacades d'aquesta setmana és la pel·lícula d'acció 'Ghost in the Shell: El alma de la máquina' dirigida per Rubert Sanders i protagonitzada per l'actriu Scarlett Johansson i basada en el conegut còmic manga i film d'animació japonès de ciència ficció que porta el mateix nom. Arriba a la gran pantalla en català una nova aventura dels barrufets, en aquest cas 'Els Barrufets. El poble amagat' ('Smurfs: The Lost Village').


'Ghost in the Shell: El alma de la máquina'
Dir.: Rupert Sanders. Int.: Scarlett Johansson, Michael Wincott, Michael Pitt, Juliette Binoche...

ghostinshell

El film d'acció narra la història de the Major, un híbrid cyborg-humà femení únic a la seva espècie, d'operacions especials, que dirigeix un grup operatiu d'elit: Secció 9. Consagrada a detenir als extremistes i criminals més perillosos, la Secció 9 s'enfronta a un enemic que té com objectiu principal anular els avenços de Hanka Robotic en el camp de la ciber-tecnologia.


'Els Barrufets. El poble amagat'
Dir.: Kelly Asbury.

pitufos

I si mai no han estat sols els Barrufets? En aquesta aventura els Barrufets descobriran un poble amagat i viuran moltes històries apassionants. Aquest és l'argument de la nova aventura dels Barrufets a la pel·lícula 'Els Barrufets. El poble amagat' ('Smurfs: The Lost Village') de Kelly Asbury i que s'estrena a Catalunya doblada al català. 


'Demà comença tot'
Dir.: Hugo Gélin. Int.: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Ashley Walters...

mananaempiezatodo

Hugo Gélin és el director d'aquesta pel·lícula interpretada per Omar Sy, Clémence Poésy i Antoine Bertrand. Una comèdia francesa que tracta sobre un jove solter i conquistador que viu a la costa francesa. Un dia una antiga aventura se li presenta amb un bebè en braços, li comunica que és la seva filla i desapareix. Ell intentarà trobar a la mare sense èxit. Passa els temps i mentre la nena va creixent porta una vida divertida i meravellosa, fins que vuit anys després la mare torna amb la intenció de recuperar la seva filla. La pel·lícula arriba a algunes sales de Catalunya amb subtítols en català.


'Últimos días en el desierto'
L'actor Ewan McGregor és el protagonista del film d'aventures dramàtic, dirigit per Rodrigo García, que segueix a Jesús de Natzaret en un capítol imaginat dels seus 40 dies de dejuni i oració al desert. En el seu camí, lluita amb el diable, també interpretat per McGregor, sobre el destí d'una família normal en crisi. 


'Mesa 19'
Dirigida per Jeffrey Blitz és una comèdia molt coral, tot i estar protagonitzada per Anna Kendrick. L'actriu actua amb Amanda Crew, Lisa Kudrow, Wyatt Russell, Stephen Merchant i Tony Revolori. Els personatges de la pel·lícula comparteixen la mateixa taula de convidats a una boda. La típica taula de convidats que no encaixen en cap de les altres taules. 


'La Bella Durmiente'
El director cinematogràfic Adolfo Arrieta estrena una pel·lícula que és una versió lliure del clàssic conte popular. En aquesta, el príncep Egon de Letònia viu els seus dies obsessionat amb la idea d'ingressar al Regne de Kentz i despertar a la Bella Dorment, però el seu pare, el rei, s'hi nega per no creure en aquestes llegendes. Agathe Bonitzer, Mathieu Amalric, Serge Bozon, Ingrid Caven i Niels Schneider formen part del repartiment del film.