Aquest divendres s'estrena la nova pel·lícula de la directora catalana Isabel Coixet, 'La Llibreria'. Un film rodat en part a Argentona, concretament a la finca de Bell Recó, escenari habitual de casaments, banquets i altres cerimònies i esdeveniments. El film es va començar a rodar a Belfast, Irlanda del Nord, i compta amb un repartiment internacional encapçalat per Emily Mortimer, Patricia Clarkson i Bill Nighy.

Florence Green vol dur a terme el somni que tenia amb el seu marit, ja mort: obrir una llibreria. Però quelcom a priori tan poc conflictiu toparà amb la fèrria oposició dels habitants del poble on Florence vol instal·lar-hi el seu negoci. El rodatge de la pel·lícula de Coixet, basada en una novel·la de Penelope Fritzgerald,  es va estar durant tres setmanes al municipio maresmenc, 

Coixet va apuntar que li agraden molt les llibreries i que es va sentir molt identificada amb la història que narra Fitzgerald, “que pot passar en qualsevol comunitat i qualsevol moment”. Produïda per Green Films Aie, Diagonal TV, A Contracorriente Films i Zephyr Films, i ambientada en una ciutat anglesa dels anys 50, la pel·lícula compta amb un pressupost de 3,4 milions d’euros.