Un partit d'aquesta temporada. Foto: R. G.

Primera derrota del Mataró Parc Boet a Lliga Femenina 2

Les mataronines ensopeguen 76-62.

El Mataró Parc Boet va perdre a la tercera jornada amb el Patatas Hijolusa de León. Les de Jordi Vizcaino van encaixar així la primera derrota de la temporada, després de dues victòries en les primeres jornades de lliga. Les taronges van ensopegar 76-62 en un partit equilibrat que es va trencar en el darrer quart. Aquesta vegada, els 14 punts i 7 rebots de Judy Jones o els 12 punts i 9 rebots d'Olga Ruano no van ser suficient.

El partit va començar equilibrat, amb els dos equips amb percentatges molt similars tant d'encert com d'errades. Les mataronines estaven molt millor sota cistella, mentre que les locals eren molt contundents amb el triple (7 de 14) i estaven més afinades en el rebot ofensiu. El primer parcial de 20-21 va passar al 22-18 del segon, deixant el matx totalment obert de cara a la segona meitat.

En aquesta, la defensa mataronina va ajustar-se i va aconseguir frenar a les millors de les de Lleó, aconseguint un 12-16 que els hi donava un mínim avantatge. Però en el darrer quart, les mataronines es van desfer. Triples clau de les locals i l'encert en el rebot va propiciar que l'equip baixés i molt el seu encert, deixant al Patatas Hijolusa amb un avantatge que no es va poder recuperar. Finalment, derrota després del parcial de 22-7.