Foto d'arxiu del CN Mataró.

La Sirena Mataró torna a perdre i queda fora de la lluita pel títol

El Sant Andreu també s’imposa en el segon partit (8-10)

La Sirena Centre Natació Mataró no podrà disputar la final pel títol de lliga. El Sant Andreu, una altra vegada, s’ha mostrat més fort en els partits de semifinals i jugarà la final davant el totpoderós Sabadell. Després de perdre el primer partit a Barcelona, les mataronines no han pogut forçar el desempat malgrat complicar la vida al seu rival en el segon duel, disputat a la piscina del Centre (8-10).

L’equip barceloní va marcar el ritme del partit i ja arribava al final del primer quart amb un avantatge de dos gols (1-3). Les mataronines reaccionaven en el segon període gràcies, en bona part, a la inspiració de Clara Cambray. La jugadora del Centre va anotar dos dels tres gols locals en aquest quart (4-5 al descans).

Brigitta Games agafava el relleu de la seva companya en l’apartat golejador i, amb dos gols més, posava per davant el Mataró en els primers minuts del tercer quart (6-5). El Sant Andreu, però, tornaria a agafar la iniciativa abans d’acabar aquest període (7-8). Seria el cop decisiu perquè el Mataró ja no sabria reaccionar en els últims minuts del partit.

El conjunt que entrena Marina Zablith ho va intentar tot i va competir fins el final, però el Sant Andreu va mantenir el control de la situació per acabar imposant-se amb el definitiu 8-10. La Sirena no ha pogut amb el conjunt barceloní, que consolida la seva jerarquia com a segon equip de la lliga. El Mataró, tercer millor equip de la competició, haurà de treballar per retallar diferències de cara la temporada que ve.