Un partit del CH Mataró.

Segona derrota consecutiva del CH Mataró

L'equip claudica amb un rival directe.

El CH Mataró va encaixar la segona derrota consecutiva de la temporada, i aquest cop també amb un rival directe, el Palafrugell. Els de la capital del Maresme van ensopegar per 3-1 i això provoca que s'hagin dilapidat sis punts d'avantatge en dues setmanes. Malgrat tot, la situació segueix sent molt bona: líders amb cinc punts d'avantatge respecte els tres perseguidors i amb 7 respecte el quart, equip que està fora de l'ascens.

El partit va ser tens i equilibrat, conscients els dos equips del que es jugaven a la pista. Fruit d'això es van veure més errades del compte en atac, però van ser els locals els que van anotar el primer gol del matx. Amb el 1-0 es va arribar al descans.

A la represa, semblava que tot seria més mogut. El Palafrugell va fer el 2-0, però poc després cantero aconseguia el 2-1 quan quedaven més de 20 minuts per disputar-se. Els de la capital del Maresme, però, no van tenir el seu dia de cara a porteria i el 3-1 dels locals va ser definitiu en un matx que finalment va caure de part del Palafrugell.