Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

Derrota contundent del Mis Ibérica Mataró a Lleida

Els de Quim López perden 9-4 amb l'Alpicat.

El Mis Ibérica Mataró es va trobar amb una contundent derrota en la seva visita a la pista del Lleida Alpicat, equip de la zona mitja-baixa de la classificació. Malgrat el 9-4, els de Quim López segueixen a prop de la zona d'ascens a OK Lliga, ja que el tercer classificat està a dos punts.

El partit va tenir alternatives en el primer període, amb un gol inicial dels locals que va ser respost amb les dianes de Montero i de Florenza. L'1-2, però, va ser un miratge: a un minut pel descans els lleidatans empataven el matx.

A la represa, als pocs segons arribava el 3-2 i alguns instants després, l'Alpicat anotava el 4-2. Els mataronins van ajustar el matx cinc minuts més tard gràcies a Jordi Bartrès, però no havien passat ni dos minuts que es topaven amb el 5-3. El partit estava boig i es va passar d'un altre gol local al 6-4 de Pablo Fernández. Però lluny de poder remuntar el matx, en tres minuts finals els lleidatans van anotar tres gols més que van eixamplar de manera contundent el marcador.