El matx es va escapar en el tram final.

El Quadis Mataró planta cara però perd amb el Terrassa

Els mataronins ensopeguen en el debut a la Supercopa Six

El Quadis Mataró no va poder donar un cop d'autoritat davant el Terrassa en els quarts de final de la Supercopa Six que es va disputar a la piscina del conjunt egarenc. Els mataronins van fer un gran matx i van plantar cara a un rival que sempre està cridat a ser dels capdavanters del campionat, però van acabar perdent per 12-9 tot i fer una primera part convincent i prometedora de cara a la temporada regular que començarà en breu.

Els de Beto Fernández van respondre al 1-0 amb tres gols ja al primer quart. I a començaments del segon, el fitxatge Grummy Guimaraes en va clavar un altre (1-4). Els mataronins, ben posats a l'aigua, defensaven i atacaven amb molt de cap. Al darrera, Mario va fer aturades de mèrit. El Quadis guanyava de dos a mig partit (3-5).

En començar el tercer període, altre vegada Grummy posava tres amunt els de la capital del Maresme, i els locals que es van llençar a pressionar desesperadament. Defensaven al coll i els àrbitres van permetre massa coses al límit de reglament que van permetre reduir l'avantatge a la mínima al tercer quart (8-9). En el darrer, amb els egarencs llençats, el Quadis no va poder aguantar un joc massa dur i amb el darrer parcial de (4-0) s'esmunyien les opcions de victòria.