-

El Platges de Mataró debuta amb victòria

Les noies d'Adrià Castejón pateixen però s'emporten el derbi amb l'Arenys.

El Platges de Mataró va començar amb bon peu la seva participació a la Copa Catalunya femenina. L'equip d'Adrià Castejón va debutar amb un triomf per 62-59 davant l'Arenys Bàsquet en un duel maresmenc que no es va decidir fins el tram final. Les unionistes, que comptaven amb un 80% de la plantilla totalment nova, van oferir bones sensacions en diversos moments de la mà de Magriña (10 punts, 7 rebots i 23 de valoració) i de Hanna Kador (10 punts, 7 rebots i 15 de valoració), jugadores clau per a la victòria final.

Semblava que seria un partit plàcid, sobretot quan les unionistes van clavar un parcial de 12-3 en els primers cinc minuts. Les visitants van despertar en el tram inicial del segon quart amb un 9-0 que va ser respost per un 8-0 de les de Castejón (25-19 a l'equador del segon quart). Al descans les unionistes només guanyaven d'un.

A la represa l'Arenys va posar-se per davant gràcies a l'encert de Kovacevic i Arola, ambdues amb bona mà des del perímetre, i ho deixaven tot obert pel tercer quart: 39-43. En aquest, la reacció local no es va fer esperar i l'equip va ajustar el matx (50-51) per acabar emportant-se'l en els últims minuts pel 62-59 definitiu.