Bàsquet Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet torna a la victòria amb un Marc Rubio imperial

90-77 pels taronges amb 31 punts del jugador mataroní.

El Mataró Parc Boet va trencar la mala ratxa de resultats en una gran victòria davant el Tarragona. Un partit que es va haver de decidir a la pròrroga i gràcies a un Marc Rubio imperial que va anotar 31 punts, va fer un espectacular 7 de 13 en triples (54%) i va liderar un equip que necessitava trencar la mala ratxa de resultats que havia deixat en situació delicada a l'equip. Els taronges escalen fins a la setena posició.

El partit va ser molt igualat, amb uns tarragonins que van venir a sumar en la seva visita a l'Eusebi Millan. Així es va veure en el primer parcial: 18-18. Lluny de reaccionar, el Boet va veure com al segon quart els visitants s'emportaven un mínim avantatge aprofitant la fortalesa sota cistella, un dels problemes aquesta temporada dels taronges. 11-14 al segon període i desavantatge mínim pels d'Alberto Peña.

A la represa tot va seguir igual. El Boet començava a anotar amb certa facilitat gràcies a Canals (15) i Drakeford (19), però en defensa eren massa vulnerables i això ho aprofitava el Tarragona: 17-18. Va ser en el darrer quart, molt més obert, on el Boet va aconseguir empatar el matx (24-20). Rubio va tirar de l'equip i ho va seguir fent en la pròrroga, on els taronges van desplegar les seves transicions rapidíssimes, el seu imprevisible joc des del perímetre i l'encert que dóna la qualitat de l'equip. 20-7, remuntada espectacular i triomf necessari.