L'equip segueix en una bona dinàmica.. Foto: R.Gallofré

Salva Fernàndez

El Mataró Parc Boet suma la segona victòria consecutiva

Els taronges superen 75-88 el Salt a la pròrroga.

El Mataró Parc Boet va aconseguir la segona victòria de la temporada, aquest cop davant el Salt, per 75-88 i en un partit que es va decidir a la pròrroga. Els d'Albert Peña van lluitar de valent i malgrat dominar en la primera meitat, van acabar perdent l'avantatge. Més sencers que els gironins, a la pròrroga van mostrar-se molt més tranquils per emportar-se el partit.

I això que tot havia començat amb un guió convincent de part dels taronges. L'equip no comptava amb Marc Rubio i això no ho va notar en el primer quart, on un gran Miqui Puig acompanyat de Moore, incansable sota cistella, obrien el primer avantatge: 14-18. Al segon quart, els mataronins seguien en un bon ritme anotador, inclòs un espectacular percentatge de tir de tres de més del 50% que empenyia al 16-22 i un triomf parcial de deu punts.

A la represa, però, tot va canviar. Els locals van fer-se forts sota cistella i van guanyar-li la partida en el rebot ofensiu als mataronins. Fins a 16 d'aquests rebots van recollir en total, una xifra elevadíssima que va permetre segones opcions i ajustar el matx al tercer quart: 24-15. En el darrer, tot es va equilibrar i un 17-16 final enviava el partit a la pròrroga. Allà, el Boet va ser molt més convincent i va clavar un parcial de 4-17 que sentenciava el matx.