Maria Murillo, golejadora del Joventut.

El Joventut Synergie cedeix davant el líder invicte

Les mataronines van competir bé, però van perdre davant el Morvedre (24-28)

Deu partits, deu victòries. El Morvedre no és líder per casualitat i aquest cap de setmana ho va demostrar a Mataró. El conjunt valencià va sortir a imposar la seva llei des del principi i ja manava, 1 a 6, quan s’havien disputat deu minuts. El Morvedre va guanyar, però el Joventut es va encarregar que el seu partit a la capital del Maresme no fos un camí de roses.

Les mataronines, malgrat veure’s set per sota a deu minuts del descans (5-12) acabaven la primera meitat a només tres gols (11-14). El conjunt valencià va seguir comandant el marcador durant la segona part, però tot i la sensació que tenia el partit controlat mai va poder desconnectar perquè el Joventut no va abaixar els braços en cap moment. Al final, 24 a 28 pel líder invicte de la lliga.

Ona Muñoz i Maria Murillo, totes dues amb 6 gols, van ser les principals referències ofensives del Joventut en aquest partit. La derrota deixa el conjunt mataroní amb un balanç equilibrat de cinc partits guanyats i cinc de perduts.