Clara Poo té la segona millor mitjana golejadora de la lliga.

El Joventut Mataró Synergie estrena patrocinador amb victòria

Les groc i negres guanyen 26-29 a Sabadell.

El Joventut Mataró estrena patrocinador: Synergie, una empresa que donarà suport al conjunt femení en aquesta segona temporada a la Divisió de Plata. Les mataronines van estrenar company de viatge amb un triomf a la pista de l'OAR Gràcia Sabadell per 26-29, resultat que les confirma a la zona alta de la classificació. Gran partit d'Ona Muñoz, que va anotar 11 gols.

El partit va arrencar amb un parcial de 0-4 que posava en alerta a les locals, que van intentar capgirar el marcador ràpidament. Semblava que ho aconseguien quan a cinc minuts per acabar la primera part empataven a deu el matx, però les mataronines van prémer l'accelerador i van obrir forat: 11-14 al descans.

A la represa, les mataronines van tornar als quatre gols d'avantatge i van ampliar la diferència fins els sis gols a l'equador del segon temps. El Sabadell va intentar-ho, però la bona gestió d'aquests minuts del Joventut va ser suficient per no veure perillar la vbictòria, que finalment va arribar 26-29.