-

El Joventut Handbol Mataró debuta amb derrota a la Divisió de Plata

Les mataronines cauen per la mínima davant el Mislata valencià.

Un equip invicte durant tota una temporada que en el primer partit del nou curs va perdre. Per la mínima i plantant cara, però assaborint una sensació que feia més d'un any que no coneixien. Així ha estat el debut del Joventut Handbol Mataró a la Divisió de Plata del handbol femení: una categoria dura on les jugadores hauran de donar el millor de sí mateixes. Dissabte, bon partit amb derrota final davant el Mislata de València per 22-23.

Les mataronines van començar dubtoses (1-3) però mica en mica van fer-se amb el domini del partit i van començar a dominar el marcador. En tot cas, aquest s'anava alternant davant un conjunt valencià esgur en defensa i encertat en atac. En el tram final, el partit semblava complicar-se (7-13 de màxima diferència) tot i que les groc i negres van maquillar el marcador abans del descans: 10-13.

A la represa, un parcial de 4-0 va empatar el partit a 14. De nou, el Mislata dominava i obria forats de dos i tres gols, però les mataronines no es rendien. Així es va entrar als últims cinc minuts: 21-21. Allà, a cada gol de les visitants hi havia resposta de les groc i negres, fins que a minut i mig pel final el 22-23 va ser ja definitiu.