El CN Mataró Quadis debuta amb derrota a la Copa LEN

Els de Dorin Costras van caure davant el Camogli, de la lliga italiana, per 5 a 8, un dels favorits per acabar campió de grup

El Centre Natació Mataró Quadis va començar amb mal peu a la primera fase de la Copa LEN. Els mataronins van caure davant el Camogli italià (5-8), que va demostrar la seva superioritat i, pràcticament, no va donar opcions a l'equip que dirigeix Dorin Costras.

El CNM, de tota manera, va iniciar l'encontre guanyant i, al final dels primers set minuts, el resultat era favorable als interessos dels mataronins (2-1). Els de Costras, però, no van poder aguantar el mateix ritme durant el segon quart, que va ser dominat per l'equip italià i va superar-lo amb un parcial contundent de 0-3. Els italians, durant aquest segon període van demostrar tot el seu potencial i es va arribar a la meitat del partit amb l'avantatge de dos gols pel Camogli (2-4).

La defensa en zona transalpina va fer molt mal als jugadors que entrena Dorin Costras, que no van saber superar-la gairebé mai i, a més, van errar en gran part de les superioritats numèriques que van gaudir. D'aquesta manera, el partit va finalitzar amb el resultat de 5-8. Els de Costras, però, han d'estar contents, ja que van treballar molt davant un dels candidats a finalitzar primer de grup aquesta primera fase. Aquesta tarda, el CN Mataró Quadis juga el segon partit davant un dels altres favorits, el DInamo de Moscú.