Nova victòria dels mataronins. Foto: R.G.

El CE Mataró segueix amb la seva marxa imperial

Victòria davant el Young Talent per 2-0 i cinc punts d'avantatge respecte el segon.

El CE Mataró segueix amb la seva marxa imperial, i diumenge va superar al Young Talent per 2-0 en una nova victòria. Aquesta permet als mataronins obrir un forat de cinc punts respecte el segon classificat i de set respecte el tercer. Un ritme de punts espectacular amb un únic objectiu: aconseguir l'ascens a Primera Catalana per la via ràpida.

Els mataronins van dominar davant el conjunt visitant, però no van gaudir d'ocasions fins que passada la mitja hora, una falta de Dani Prieto era rebutjada per la barrera i això despistava al porter del Young Talent. 1-0 i tranquil·litat fins al descans.

A la represa, Creus va aconseguir de xut creuat a l'escaire el segon gol del partit. El Mataró mantenia la possessió i les ocasions, i va poder aconseguir fer el tercer en una falta d'Aitor González que va anar al pal. Al final, el resultat ja no es va moure i els mataronins van sumar la vuitena victòria de la temporada.