Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró perd al camp de l’Europa però manté un coixí important

El Turó Peira només empata i continua a 7 punts

10 de març. El Club Esportiu Mataró guanya 1-3 al camp del Turó Peira. En aquell moment era una victòria bàsica per fonamentar les opcions d’ascens dels mataronins que, aleshores potser no ho sabien, acabaven d’executar el cop d’efecte que podria ser definitiu. No pas perquè el seu avantatge al capdavant de la classificació fos insalvable pels rivals (de fet, encara no ho és ara) sinó, bàsicament, perquè des de llavors el Turó Peira no aixeca cap.

L’equip barceloní continua sent segon i el principal perseguidor del CE Mataró, però des de la derrota en el partit que els va enfrontar ara fa un mes encadena 5 jornades sense guanyar. L’1-3 contra els groc-i-negres i l’1-0 a Mollet han tingut continuïtat amb tres empats consecutius. L’últim, aquest migdia contra el Singuerlín (1-1) de la zona baixa. Sis jornades pel final i set punts d’avantatge pel CE Mataró.

Així doncs, la derrota mataronina d’aquest cap de setmana al camp de l’Europa B ha sigut menys amarga gràcies a la nova ensopegada del segon classificat. El CE Mataró es va avançar al Nou Sardenya gràcies a un gol d’Aleix Cirera quan s’havien disputat 17 minuts de partit. Gairebé en la següent jugada, el conjunt local empatava mitjançant Marc Muñoz. Abans del descans, Miquel Puerto situava per davant l’Europa (2-1). Víctor Yustos restablia la igualada quan encara quedava prop de mitja hora de joc, però Fran Roldán feia el definitiu 3-2 en un partit que els homes de Raúl Monroy no van poder controlar. L’equip de Gràcia, que a la primera volta va arribar a perdre set partits seguits, només ha caigut en aquesta segona meitat de la competició al camp del Premià. La resta de partits han acabat amb victòria de l’Europa B, que continua escalant llocs a la classificació.

Per la seva part, el Mataró no sembla que hagi de patir per la seva situació de privilegi al capdavant de la taula. De totes maneres, l’equip de Raúl Monroy farà bé de sumar els tres punts en el proper partit a casa contra el Molletense.