Capgros.com

Alba Seva, del CN Mataro, campiona de Catalunya de 100 i 200 metres lliures

Bons resultats per les nedadores del CN Mataró al campionat de Catalunya de Natació G-4 i G-5 celebrat a les piscines Bernat Picornell.

La nedadora Alba Seva, del CN Mataró, va quedar campiona de catalunya als 100m lliures, amb un temps de 59 segons i 79 centèsimes, i als 200m lliures amb un temps de 2 minuts, 7 segons i 80 centèsimes al campionat de Catalunya de Natació celebrat a les piscines Bernat Picornell la setmana del 27 de Juny al 3 de Juliol. La nedadora, a més, va aconseguir el sotscampionat en les categories de 400 metres lliures i 500 metres lliures. D'altra banda, a la categoria de braça Berta Cantó va quedar sotscampiona en les tres modalitats, 50 metres, 100 metres i 200 metres, mentres que va ser quarta als 200 metres estils. En aquesta modalitat, Aina Jiménez va aconseguir la tercera posició.